Mezoterapie fractionata cu Dermalpen

Incepand cu varsta de 25 de ani, cantitatea de colagen produsa de organismul noastru se reduce treptat. Uneori acest fenomen poate incepe chiar si inainte de acesta varsta (imbatranirea cutanata prematura) din cauza unei diete deficitare, fumat, expunere prelungita la razele UV (solar sau soare), stres.
Pentru contracarea acestui fenomen se recomanda mezoterapia,biorevitalizarea.
La nivelul mezodermului se injecteaza,cu ajutorul unor ace foarte fine,sub anestezie locala, un cocktail de cu aminoacizi si acid hialuronic, menit sa reactiveze metabolismul celular si sinteza celor doua proteine esentiale pentru sanatatea si frumusetea pielii: colagenul si elastina.
Efectele mezoterapiei sunt vizibile inca de la prima sedinta,ridurile fine sunt estompate,tenul este hidratat, este stimulata microcirculatia, productia de elastina si colagen astfel pielea devine mai ferma.

Beneficiile tratamentului:
- imbunatateste textura pielii,
- estompeaza ridurile din zona fetei, gatuluiĀ  si decolteului
- creste tonusul, elasticitatea si stralucirea pielii
- hidrateaza profund pielea, stimuleaza regenerarea celulara si refacerea tesuturilor
- estompeaza cearcanele

Sunt necesare 4 sedinte de tratament la interval deĀ  2-3 saptamani, iar pentru mentinerea efectului se recomanda refacerea tratamentului anual.
In functie de nevoile fiecarui pacient, mezoterapia se poate combina cu alte tratamente estetice (peeling chimic, botox ,terapia vampir sau injectari cu acid hialuronic).