Laser Nd:YAG - Reintinerire rapida si eficienta – Skin tightening

Pacientul ideal este pacientul care are o varsta cuprinsa intre 30 si 60 de ani si care are o laxitate nu atat de importanta incat sa necesite proceduri chirurgicale de lifting sau de reducere a unui exces de piele. 
Procedura de laser skin tightening are un mare avantaj, este o procedura care are un termen de executie destul de scurt, in 20-60 de minute, in functie de numarul zonelor tratate.Practic, este nevoie de 2 pana la 6 pasaje pe zona de tratament, pentru a obtine rezultatul dorit.
 
Pentru ce se folosește procedura de skin teightening cu  laserul Nd:YAG?
- Rejuvenare faciala cutanată ( laxitate, pori dilatați)
- Riduri fine periorale si perioculare
- Laxitate cutanata moderata la nivelul gatului si decolteului
 
Cum acționează?
Prin incalzirea in interiorul pielii la 65C se produce contractia fibrelor de colagen din piele si de asemenea se stimuleaza neocolageneza, deci induce formarea de noi fibre de colagen prin stimularea fibroblastilor de la acest nivel.Imbunatateste tonusul pielii si trateaza laxitatea usoara si moderata.
 
Care este perioada de recuperare?
Fara  perioada de recuperare, fara efecte secundare negative, totusi post procedura poate sa apara un  usor eritem care dispare in cateva ore.
 
Când se pot vedea rezultatele?
Dupa primele 5-10 zile de la tratament.
 
Cate ședințe sunt necesare?
Sunt necesare 3-5 sedinte de tratament , spatiate la o luna de zile 
 
Care sunt beneficiile?
Efectul general al tratamentului cu laserul Nd:YAG este rejuvenarea cutanată. Se îmbunătățește textura pielii, care devine mai fermă, luminoasă, se ameliorează porii dilatați si ridurile fine. Efectul este unul natural, care nu modifică fizionomia feței, însă pielea este mai ferma si întinerită.
Acest echipament medical este utilizat doar de medici si are aprobarea FDA (food and drug administration).
Noi te ajutăm să te descoperi, să vezi cu adevărat ce ți se potrivește, să înțelegi procedurile și să fii la curent cu toate opțiunile existentePentru a beneficia de acest tratament cu laser Nd:YAG si nu numai, vino la un consult pentru a stabilii un plan de tratament personalizat potrivit  nevoilor tale.