admin's blog

Marirea buzelor cu acid hialuronic JUVÉDERM®

Buzele mai voluptoase şi senzuale sunt frumoase şi vă îmbunătăţesc înfăţişarea. Acidul hialuronic este un filler care asigură rezultate imediate prin crestera volumului acolo unde este injectat, fie pentru corecţia ridurilor sau a şanţurilor, fie pentru mărirea de volum a buzelor, pomeţilor sau pentru tratamentul cearcănelor.

Cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală ( BTS )

Atunci când alegi să faci sex neprotejat trebuie să ştii care sunt riscurile, că poţi contacta o boală cu transmitere sexuală (pe cât de uşor de contactat, pe atât de dificil de tratat). Nu neglijaţi nici un simptom din sfera genitală!!!

Tratamentul ridurilor cu Toxina Botulinică – BOTOX

Tratamentul cu toxina botulinică  tip A (botox) este cea mai populară procedură din dermatologia estetică, datorită efectului spectaculos  fără necesitatea unui timp de recuperare pentru pacient. Toxina botulinică a fost folosită în urmă cu peste 20 ani în oftalmologie şi neurologie, ulterior fiind folosită în scop estetic.

Crioterapie leziuni cutanate şi mucoase

Crioterapia este o metodă rapidă de tratament şi uşor de aplicat,ce se realizează în cabinetul medicului dermatolog, nu necesită anestezie şi care se poate efectua şi la copii, având rezultate rapide şi cu perioadă relativ scurtă de recuperare.