admin's blog

Tratamentul tumorilor cutanate benigne in Deva cu laser CO2

Dupa stabilirea diagnosticului de catre medical dermatolog specialist in urma dermatoscopiei  si biopsiei acolo unde este cazul,  se realizeaza vaporizarea leziunilor cutanate benigne folosind o tehnologie inovativa laserul CO2. Procedura se realizeaza sub anestezie locala.

Ce putem trata cu acest laser:
- nevi dermici
- xantelasme (placi galbene la nivelul pleoapelor)
- diverse tumori benigne: papiloame, siringoame, keratoze seboreice, fibroame, veruci vulgare, condiloame)

Tratamentul ridurilor cu laser CO2 fractional - recunoscut drept “standardul de aur” în renivelarea tegumentului

Laserul CO2  Fire-Xel foloseste un sistem avansat de analiza a pielii  si cu ajutorul unui scanner computerizat ce “fractioneaza” fasciculul luminos principal in micro fascicule punctiforme pe toata suprafata pielii, generand microleziuni profunde.Microleziunile se vindeca foarte repede deoarece au in jurul lor piele sanatoasa. 

Datorita remodelarii colagenului efectul tratamentului este de:
- diminuare a ridurilor fine, 
- tonifierea pielii prin productie masiva de colagen ,
- eliminarea leziunilor pigmentare ,

Tratamentul cu laser CO2 fractional al cicatricilor postacneice

Cea mai eficienta metoda de tratament este laserul CO2 fractional , care stimuleaza productia de elastina si colagen, regenerand si imbunatatind aspectul cicatricilor. Echipamentul  utilizeaza raze laser fractionate care vaporizeaza coloane microscopice de tesut la adancimi controlate lasand epidermul intact intre fascicule, astfel vindecarea  se produce mult mai repede.

Marirea buzelor cu acid hialuronic JUVÉDERM®

Buzele mai voluptoase şi senzuale sunt frumoase şi vă îmbunătăţesc înfăţişarea. Acidul hialuronic este un filler care asigură rezultate imediate prin crestera volumului acolo unde este injectat, fie pentru corecţia ridurilor sau a şanţurilor, fie pentru mărirea de volum a buzelor, pomeţilor sau pentru tratamentul cearcănelor.

Cele mai frecvente boli cu transmitere sexuală ( BTS )

Atunci când alegi să faci sex neprotejat trebuie să ştii care sunt riscurile, că poţi contacta o boală cu transmitere sexuală (pe cât de uşor de contactat, pe atât de dificil de tratat). Nu neglijaţi nici un simptom din sfera genitală!!!

Tratamentul ridurilor cu Toxina Botulinică – BOTOX

Tratamentul cu toxina botulinică  tip A (botox) este cea mai populară procedură din dermatologia estetică, datorită efectului spectaculos  fără necesitatea unui timp de recuperare pentru pacient. Toxina botulinică a fost folosită în urmă cu peste 20 ani în oftalmologie şi neurologie, ulterior fiind folosită în scop estetic.

Crioterapie leziuni cutanate şi mucoase

Crioterapia este o metodă rapidă de tratament şi uşor de aplicat,ce se realizează în cabinetul medicului dermatolog, nu necesită anestezie şi care se poate efectua şi la copii, având rezultate rapide şi cu perioadă relativ scurtă de recuperare.